close
Uncategorized

ПОЗИ ВЪВ ФОТОГРАФИЯТА ЗА ВЛЮБЕНИ ДВОЙКИ /МЛАДОЖЕНЦИ/

При всяка поза казвайте нещо на любимия, или  комплимент на любимата.
1.     Един срещу друг.  Жената с ръце на гърдите на мъжа и погледи един към друг. След това хванете ръцете си. Опитайте да допрете челата с хванати ръце възможно най- високо, почти под лицата ви.
2.     Жената пред мъжа.  В страни от фотоапарата и с глави обърнати към фотографа /след това загледани в далечината/ , мъжа с ръка на талията или обгърнал раменете, той прошепва нещо в ухото и, целува ….това е вашият момент, изживейте го за да го запомните.
3.     Жената отстрани на мъжа.  Главата и е на рамото му а ръката на ревера на сакото, мъжа е с лице към фотоапарата и главата му обърната към нея.  Не стойте сковани – две  прошепнати думи ще свършат добра работа и на тази основа може да се получат страхотни кадри.
4.     Тя зад него.  Половината от тялото и се вижда и ръцете и го прегръщат. Той поставя ръка върху тях и извръща глава към нея. Търсете погледите си.
5.     Той зад нея. Ръцете им са хванати отпред и тя извръща глава назад и търси погледа му.
6.     Хванати за ръце, на място, може да опънете ръцете си и дори да се хванете с двете ръце и да се завъртите с поглед един към друг, смеейки се.
7.     Хранати за ръце, вървете бавно към фотографа гледайте към другия, после в гръб  съвсем бавно се отдалечавайте. Това е супер забавно става ако го направите на бавни обороти, така и самите вие ще се посмеете на играта.
8.     Танц, това е вашият ден, изтанцувайте го… бавно „той“ да завърти и повдигне „нея“, намислете си нещо забавно, с което да разсмеете любимия!
9.     Прегръщайте се и се целувайте, забравете за всичко и всички, оставете другото на мен!

read more
Фотография

Как да се подготвим за фотосесия

Какво да облечем за фотосесия?

Докато природата ни радва със слънчеви дни и красота навън, грях е да не я използваме за красива фотосесия! Винаги предпочитам фона на открито, пред което и да е фотостудио.

(още…)
read more