close

Цени и услуги

Абитуриентски балове

 • Абитуриентска фотосесия- 120 лв. ~ 60 мин. Фотосесия на абитуриента със или без роднини. Получавате всички добри кадри, обработени цветово, тонално и с леки корекции при необходимост и линк със всичко заснето готов за споделяне с вашите близки и приятели до 14 дни. При желание за дълбок ретуш -леки корекции на черти на лицето и тялото, козметични несъвършенства, премахване на пъпки, бенки, омекотяване кожа – 10 лв. за снимка.
 • За допълнителен час след първия – 80 лв.
 • Фотосесия на цял клас: Ангажираност 6 часа – от тях 2 часа фотосесия и 4 часа бал /над 20 човека – 35 лв./ Индивидуални кадри на всеки абитуриент, общи снимки на класа и снимки в ресторанта. Получавате всички добри кадри обработени цветово и тонално с линк за изтегляне в срок от 30 дни. Цените са в зависимост от броя на абитуриентите цените варират от 35 до 60 лв за абитуриент.
 • За лична оферта различна от изброените – 0898665790 Анетфото

ФОТОСЕСИИ

 • Малка фотосесия/Бизнес портрети /Лична фотосесия/ – 100 лв. ~ 60 мин. Фотосесия в студио или на избрано от вас място. Няма ограничения в броя визии ако времетраенето го позволява. Снимки в различни планове (от цял ръст до лице). Това важи както за лична фотосесия така и за представяне на различни професионалисти за кастинги, бизнес портрети, профили в сайтове като LinkedIn, facebook и други. Получавате 20 избрани ретуширани кадъра с линк за изтегляне в срок от 7 дни. За всяка допълнителна снимка 10 лв.
 • Голяма фотосесия /до 5 човека/ -200 лв. ~ 120 мин. Фотосесия в студио или на избрано от вас място. Няма ограничения в броя визии, ако времетраенето го позволява. Получавате 50 избрани ретуширани кадъра с линк за изтегляне в срок от 7 дни. За всяка допълнителна снимка 10 лв.
 • Детска фотосесия – 100 лв.~ 60 мин. Фотосесия в студио или на избрано от вас място. Няма ограничения в броя визии ако времетраенето го позволява. Получавате 20 бр. ретуширани кадъра с линк за изтегляне в срок от 7 дни. За всяка допълнителна снимка 10 лв.
 • ВИНТИДЖ и ПИН-ЪП фотосесия150 лв. ~ 60 мин. Фотосесия в студио или на избрано от вас място с няколко тоалета. Студио Анетфото разполага с реквизит за фотосесиите – шапки ръкавици и аксесори. Получавате 30 избрани ретуширани кадъра с линк за изтегляне в срок от 7 дни. За всяка допълнителна снимка 10 лв.
 • За лична оферта различна от изброените – 0898665790 Анетфото

Рождени дни/ семейни и фирмени събития

 • Всякакъв вид събития – 120 лв.~ 60 мин. Получавате всички добри кадри обработени цветово, тонално и линк със всичко заснето готов за споделяне с вашите близки и приятели- до 7 дни.
 • За допълнителен час след първия – 80 лв.
 • За лична оферта различна от изброените – 0898665790 Анетфото

Сватбена фотография

Сватбена фотосесия 150 лв. ~ 60 мин. Снимки на младоженците в студио или на открито. Получавате всички добри кадри обработени цветово, тонално и линк със всичко заснето готов за споделяне с вашите близки и приятели до 14 дни.

Всеки следващ час при сватбената фотография е 120 лв.

Сватбен пакет „Мини“ 600 лв. Ангажираност – до 4 часа на един фотограф. Заснемане на ритуална зала или църковен ритуал. Сватбена фотосесия на младоженци и кумове и гости, снимки в ресторанта. Професионален ретуш и артистична обработка на всички заснети добри кадри . Получавате дървена кутия с гравирани имената и датата на сватбата с 10 снимки /паспарту/ и USB флаш до 14 дни; Получавате линк със всичко заснето готов за споделяне със вашите близки и приятели.

Сватбен пакет „LUX“ 1200 лв . Ангажираност – до 10 часа на двама фотографи. Цялостно заснемане на сватбения ден. Професионален ретуш и артистична обработка на всички заснети добри кадри. Преди сватбата на среща на кафе и ще запишем видео за вашата любовна история и ще направим няколко снимки като част от приказката ви. Получавате дървена кутия с гравирани имената и датата на сватбата с 10 снимки /паспарту/ и USB флаш; Луксозна фото рамка с размер А3. Получавате линк със всичко заснето готов за споделяне със вашите близки и приятели в максимален срок от 30 дни.

Към сватбените пакети може да добавите:

 • Фотокнига 20×15 подарък за кумове и родители 1 бр- 60 лв.
 • Луксозна фото рамка с размер А3 цена 60 лв.
 • След сватбена фотосесия  – 120 лв. с времетраене 1 час.
 • Подаръчни снимки за гости с колаж (размер 10×15) – 1.50 лв.
Сватбена кутия с надпис,10 снимки паспарту и USB флаш
 • Сватбената фотография изискава специално внимание. За подробности и среща – Анетфото 0898665790

Кръщене

Свето кръщене – 120 лв ~ 60 мин. Заснемане на церемонията и снимки с роднините преди или след приключване на церемонията. За допълнителен ангажимент извън посочения – 80 лв на час. Получавате всички добри кадри обработени цветово и тонално и линк със всичко заснето готов за споделяне със вашите близки и приятели.


Предметна фотография

 • Обадете се за оферта – 0898665790

Важни уточнения с малки букви 🙂

Добре дошли в моя сайт. За мен най важно е качеството на моята услуга и във връзка с това от 01.03.2022 влиза в сила нов начин на ценообразуване. Това е определяне на брой снимки за всеки вид услуга. Целта е всичко, което получавате да бъде максимално добре прегледано и да представя моята работа най добре, като с това работата ми не се намалява а само услугата, която предлагам се подобрява. Всяка снимка, която получавате ще преминава през фотошоп и дълбок ретуш/ако е необходимо/ а извън определената бройка всяка допълнителна снимка ще се заплаща. За всички събития като абитуриентски балове, семейни събития, кръщенета, сватбени тържества от опита си знам, че максимума качествени кадри, който може да се вземе от един час сесия е около 100 – 150 кадъра. С това отговарям на въпроса, който най често ми задавате – „Колко снимки ще получим?“. Снимките изпращам с WE TRANSFER откъдето си сваляте папката и я разархивирате. За това ви е нужна разархивираща програма WINrar която можете да си свалите ако нямате. Другият начин е линк с Гугъл драйв, но при този начин трябва да изтегляте снимките една по една, а не папката.

Анетфото си запазва правото да ползва заснетите кадри в сайта и за представяне и популяризиране на услугата си във Фейсбук и Инстаграм и сайтове за фотография. В случай, че не желаете кадрите ви да се публикуват сесията ви се оскъпява с 30%. Всички права над снимките са на Анетфото и не е редно да ги ползвате за реклама на продукти и услуги. В случай, че желаете да ги ползвате с такава цел трябва да заплатите авторските им права и цените им се определят зависимост от каналите за ползване. Необработени снимки в RAW формат не се предоставят !

Благодаря ви, че четете това и заповядайте пред моя обектив!