close

Цени и услуги

Сватбена фотография

Сватбената фотография е разделена на ТРИ основни пакета, които смятам, че изчерпват всички бюджети и изисквания на клиентите. Ще се радвам ако намерите своя пакет за своя бюджет, но за нещо различно съм готова да предложа и други решения.

Сватбен пакет „Мини“ 700лв. .

 • Ангажираност – до 4 часа на един фотограф.
 • Включва заснемане на ритуална зала или църковен ритуал, сватбена фотосесия на младоженци, кумове и гости и снимки в ресторанта в рамките на посоченото време.
 • Получавате всички сполучливи кадри в JPG формат, с индивидуална обработка – цветово, тонално, композиционно в цветен и черно-бял вариант на подходящите за това кадри….Дълбок ретуш на 5 кадъра – за принтоване.
 • Предсватбена фотосесия 30 мин.. Среща с младоженците преди сватбата на избрано място. Тази фотосесия получавате преди сватбата и може да се ползва за картичка за гостите.
 • Срок за предаване на всички готови кадри – 30 дни, с линк  готов за споделяне с вашите гости. /Прочетете най отдолу „Начините за получаване и сваляне на готовия снимков материал“./
 • В рамките на три дни от тържеството, ако желаете можете да получите 10 готови кадри за представяне в социлните мрежи.
 • Очакван брой кадри за един час 150 – 200 кадъра.
 • Всеки следващ час е 150 лв.

Сватбен пакет „LUX“ 1500 лв .

 • Ангажираност – до 10 часа на двама фотографи.
 • Включва фото заснемане на целия сватбен ден, от приготовленията до последния ритуал в ресторанта.
 • Получавате дървена кутия с гравирани имената и датата на сватбата с 10 снимки /паспарту/ и USB флаш.
 • Получавате всички сполучливи кадри в JPG формат, с индивидуална обработка – цветово, тонално, композиционно в цветен и черно-бял вариант на подходящите за това кадри..Дълбок ретуш на 10 кадъра
 • Предсватбена фотосесия. Среща преди сватбата на избрано място. Видео – разказ на двойката как са се запознали и други важни моменти. Тази фотосесия получавате преди сватбата и може да се ползва за картичка за гостите.
 • Срок за предаване на всички готови кадри – 30 дни, с линк  готов за споделяне с вашите гости. /Прочетете най отдолу „Начините за получаване и сваляне на готовия снимков материал“./
 • В рамките на три дни от тържеството, ако желаете можете да получите 10 готови кадри за представяне в социлните мрежи.
 • Очакван брой кадри за един час 150 – 200 кадъра.

Сватбена фотосесия по ваше желание извън пакетите200 лв. ~ 60 мин. Всеки следващ час – 150 лв.

 • Фотосесия на младоженците с кумовете и техните близки , църковен или граждански брак.
 • Срок за предаване на всички готови кадри – 30 дни, с линк  готов за споделяне с вашите гости. /Прочетете най отдолу „Начините за получаване и сваляне на готовия снимков материал“./
 • В рамките на три дни от тържеството, ако желаете можете да получите 10 готови кадри за представяне в социлните мрежи.
 • Очакван брой кадри за един час 150 – 200 кадъра.

Към сватбените пакети може да добавите:

 • Фотокнига подарък за кумове и родители
 • Луксозна фото рамка с размер А3
 • Подаръчни снимки за гости с колаж (размер 10×15)
 • За оферта с двама фотографи и специална оферта – Анетфото +359 898 665 790
Сватбена кутия с надпис,10 снимки паспарту и USB флаш

Абитуриентски балове

 • Абитуриентски балове- 60 мин -200 лв. За допълнителен час след първия – 150 лв.
 • Фотосесия на абитуриента със или без роднини в предварително уговорено място. Желателно е да поговорим предварително и подберем мястото за снимки.
 • Получавате всички добри кадри в JPG формат, обработени с цветово и композиционно , с линк готов за споделяне с вашите близки и приятели до 30 дни.
 • При желание за дълбок ретуш – премахване на обекти от фона, леки корекции на черти на лицето и тялото, козметични несъвършенства, премахване на пъпки, омекотяване кожа – 10 лв. на кадър.
 • Брой кадри за един час – минимум 150 кадъра
 • Заснемане на абитуриентски бал на цели класове: Ангажираност  от 20:00 до 24:00 ч. изключително добри оферти.  За оферта на телефон 0898665790 Анетфото
 • За лична оферта различна от изброените – 0898665790 Анетфото

ФОТОСЕСИИ

 • Лична фотосесия/ Детска фотосесия/ Бизнес портрет – 60 мин –150 лв. Фотосесия на избрано от вас място. Няма ограничения в броя визии ако времетраенето го позволява. Снимки в различни планове (от цял ръст до лице). Това важи както за детска и лична фотосесия така и за представяне на различни професионалисти за кастинги, бизнес портрети, профили в сайтове като LinkedIn, facebook и други. Получавате 20 избрани дълбоко ретуширани кадъра с линк за изтегляне в срок от 14 дни. За всяка допълнителна снимка 10 лв.
 • Семейна фотосесия – 60 мин – 200 лв. Фотосесия на избрано от вас място. Няма ограничения в броя визии ако времетраенето го позволява. Получавате 20 бр. дълбоко ретуширани кадъра с линк за изтегляне в срок от 14 дни. За всяка допълнителна снимка 10 лв.
 • Артистична фотосесия в голямо ФОТОСТУДИО – 180 мин – 450 лв. Ако желаете да изглеждате като от корица на списание, това е вашата фотосесия! Добре организираната студийна фотосесия с грим, коса, стайлинг и концепция ще ви даде тези резултати. В цената е включен професионален грим. Получавате всички добри кадри без ограничение в броя – дълбоко ретуширани с линк за изтегляне в срок от 14 дни.
 • За лична оферта различна от изброените – 0898665790 Анетфото

Рождени дни/ семейни и фирмени събития

 • Всякакъв вид събития – 150 лв.~ 60 мин. Получавате всички добри кадри обработени цветово, тонално и линк със всичко заснето готов за споделяне с вашите близки и приятели- до 14 дни.
 • За допълнителен час след първия – 150 лв.
 • За лична оферта различна от изброените – 0898665790 Анетфото

Кръщене

Свето кръщене – 200 лв ~ 60 мин.

 • Заснемане на церемонията и снимки с роднините преди или след приключване на церемонията. Получавате всички добри кадри обработени цветово и тонално и линк със всичко заснето готов за споделяне със вашите близки и приятели.
 • За допълнителен час след първия – 150 лв.

Накратко за моят начин на снимане.

Моят стил като фотограф е документален/репортажен/. Това се отнася за всички тържества и събития, като сватби, рождени дни и други – /единствено изключвам фотосесиите, където ръководя изцяло процеса/. Затова не се учудвайте, че няма да ви се меся докато тече събитието, защото за мен няма по ценни кадри от заснетите моменти на естественото развитие на празника! Аз оставям сватбеното или друго събитие да тече като следя и търся, различното, интересното, истинското и неподправено човешко присъвствие, което хората показват когато НЕ са „заплашени“ от обектива. Затова ще бъда максимално невидима, за да мога да отразявам действителната атмосфера, настроението и емоцията на сватбения ден или на деня, в които празнувате!. Обичам да търся детайлите като акценти – едно мое любимо занимание през цялото време. Всеки момент е уникален и никога не се повтаря, а начина по който го открие обектива на фотографа, прави един фотограф уникален! Всички кътчета и предмети говорещи за този ден – в ритуалната зала, ресторанта, всички погледи, усмивки и сълзи ще бъдат заснети, за да ви нарисуват цялата картина от вашият празник!

Дойде ли време за традиционните фотосесии с роднини и приятели се запретвам и включвам цялата си енергия „да размърдам“ и най закоравелите, намръщени и сериозни противници на различната фотография. Стремя се да получа не толкова нагласени пози, като измислям начин да отпусна хората с идея или глупаво бръщолевене. С повече разбиране от страна на участниците стават страхотни снимки и всички/дори и най големите скептици / им се радват!.

Начини за получаване и сваляне на готовия снимков материал.

Получавате снимките е с линк в Google Диск.

Непременно сваляйте снимките на компютъра си защото те ще бъдат на разположение в срок до 7 дни.

Препоръка/молба :)/:

1. Моля, да не се пускат допълнителни филтри на снимките и да не им се прави някаква  допълнителна обработка във Фейсбук или Инстаграм защото  получавате професионално обработени снимки и всичко, което се прави допълнително по тях разваля качеството.

2. Снимките са с висока резолюция и ако искате качеството им да се запази, не препращайте по Вайбър, Месинджър, а само с имейл , а ако желаете да ги качвате във Фейсбук или Инстаграм ги качвайте от компютър/лаптоп/

3. Относно мястото където ще празнувате. Изберете ресторант със светлина или възможност да се правят в близост снимки на зеленина, цветя и т.н. Ако разполагате някакъв фон със балони и надписи кажете да бъде разположен там където има повече светлина като се остави и повече пространство пред самия фон.

За мен ще е чест да бъда избрана да запечатам вашите спомени. Уважавам личното ви пространство и не прекрачвам граници, можете да ми се доверите, опитайте и ще получите много повече от цените и условията в сайта. Анета 00359898665790

Анетфото си запазва правото да ползва заснетите кадри в сайта и за представяне и популяризиране на услугата си във Фейсбук и Инстаграм и сайтове за фотография. Всички права над снимките са на Анетфото и не е редно да ги ползвате за реклама на продукти и услуги. В случай, че желаете да ги ползвате с такава цел трябва да заплатите авторските им права и цените им се определят зависимост от каналите за ползване. Необработени снимки в RAW формат не се предоставят !

Анетфото съхранява снимките 6 месеца от датата на заснемането.

1 коментар

 1. Букмекерская контора 1xBet является очень известных на рынке. 1xbet зеркало рабочее сегодня сейчас Большой выбор спортивных и киберспортивных событий, десятки открытых линий, самые высокие коэффициенты. Также, БК имеет широкий функционал и немногие дает возможность совершать ставки по уникальным промокодам. Используя промокоды, вы можете получить настоящие деньги, не внося абсолютно никаких средств. Это реально! Узнать последний промокод вы можете сейчас же, однако использовать его необходимо в соответствии с правилами и инструкциями, которые приведены ниже.

Leave a Response


Warning: Undefined array key 0 in /home/anetfoto/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924